GASTRO   (='Gastronomie'; de kunst van lekker eten en drinken)
PUB   (='Public house'; ontmoetingsplek die vaak het hart van de samenleving vormt)

Schouwke panorama5

"EEN PUB IS GENIETEN! LAAGDREMPELIG, VÓÓR IEDEREEN. DAARNAAST HOUDEN WIJ ENORM VAN LEKKER ETEN. DAAROM HEBBEN WE GEKOZEN VOOR EEN COMBI VAN BEIDE: DE GASTROPUB."

We willen graag het ultieme pubgevoel combineren met goed en lekker eten? HET KAN! Laagdrempelig genieten van een goed glas wijn en/of bier in combinatie met heerlijke gerechten die in de basis zijn ontwikkeld naar de waarden; vers, puur, lokaal en ambacht. In lijn met gastronomie.

Onze pub is veelzijdig. Lunch, diner en borrel wisselen elkaar dagelijks af. Daarnaast houden we van goede muziek en van sport. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

WE HOPEN ONZE PASSIE EN ONS GEVOEL VOOR HET PUBLEVEN OVER TE KUNNEN BRENGEN EN NODIGEN JE DAN OOK VAN HARTE UIT TE KOMEN GENIETEN!

Enjoy the pub life!


 Free range chicken 4mpBietje uit de grond 4mp

 

VISIE & FILOSOFIE

Als bedrijf nemen we graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op dit moment zijn we hard bezig om ieder proces binnen ons bedrijf op een maatschappelijke en verantwoorde manier in te steken. 

De keuken speelt hierin een grote rol. SLOW FOOD (www.slowfood.nl) heeft ons hierin geïnspireerd als tegenhanger van Fastfood. Vers, puur, lokaal en ambacht zijn onze kernwaarden en volledig in lijn met de Slowfood beweging. We willen niet behoren tot de snelle maatschappij waarbij economische motieven vaak leidend zijn. We geloven dat het in totaliteit moet kloppen. We zoeken inzichtelijke productieprocessen, (lokale) leverenciers met vergelijkbare waarden en vermijden zo veel mogelijk onnodige kilometers. Bovenal zoeken we inspiratie op basis van de gegeven seizoenen. Wat is het natuurlijke aanbod op dit moment? Uiteindelijk zal dit leiden tot de mooiste producten en optimalisatie van smaak in onze gerechten!

Opening Hours

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10:00 - 00:00 uur
10:00 - 00:00 uur
10:00 - 00:00 uur
10:00 - 01:30 uur
10:00 - 01:30 uur
10:00 - 00:00 uur