Dinerkaart "Puur, vers en ambacht zijn de kernwaarden van onze keuken!"
Alles is ambachtelijk en zo veel mogelijk lokaal. Door onze ambachtelijke werkwijze zijn vrijwel alle processen volledig inzichtelijk. Dit biedt ons de mogelijkheid uitstekend in te spelen op allergiën en dieetwensen.  De passie die wij hebben voor ons vak zoeken we ook bij onze leveranciers. Waar de mogelijkheid zich voordoet zoeken we onze leveranciers lokaal. We hebben inmiddels een groot deel van onze bevoorraading lokaal onder kunnen brengen en zijn hierin nog steeds op zoek naar verdere uitbreiding hiervan.
 
Onze keuken biedt een diversiteit aan lunch en diner gerechten. Naast onze gruwelijke burgers vind je verschillende soorten pubfood en seizoenspecials die eruitspringen in smaak en creativiteit. Ook trekken we deze lijn door in de lunch. Ambachtelijk en vers brood, lokaal geproduceerd met lokale ingredienten. Wij geloven in net dat beetje extra aandacht. Bekijk in de links hieronder onze lunch, diner en burgerkaart.
 
Omdat we werken met dagverse producten kan het voorkomen dat een bepaald gerecht is uitverkocht. Graag uw begrip hiervoor

De keuken is dagelijks geopend van 12u tot 20u!

RESERVEREN IS HELAAS NIET MOGELIJK! 

Op zoek naar een geSCHIKTE ruimte voor een gezelschap van 12 tot 25 personen?           WIJ HEBBEN EEN GEZELLIGE, APARTE RUIMTE DIE ZICH HIER UITSTEKEND VOOR LEENT.                   NEEM Vrijblijvend contact voor onze vele mogelijkhedeN!MEER INFO!

Opening Hours

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
16:00 - 00:00 uur
16:00 - 00:00 uur
16:00 - 00:00 uur
16:00 - 01:30 uur
16:00 - 01:30 uur
11:00 - 00:00 uur

Follow us