VEELZIJDIG EN

LEUKE CADEAU'S!

ONZE CADEAUKAART IS DIGITAAL EN OP TE WAARDEREN TEGEN ELK GEWENST BEDRAG!
HET OPGEWAARDE BEDRAG HOEFT NIET IN ÉÉN KEER BESTEED TE WORDEN. HET OVERIGE BEDRAG BLIJFT GEWOON OP DE KAART STAAN.
Je geeft met recht een veelzijdig cadeau want de mogelijkheden voor de ontvanger zijn eindeloos. Een limited biertje? Een goede lunch? Een gezellige borrelavond? Een bierproeverij? Een heerlijk diner? Of gewoon lekker koffie met gebak? Onze cadeaukaarten worden standaard geleverd in een kleine enveloppe. Deze is eventueel uit te breiden met één van onderstaande bierpakketten. 

Wilt u ondanks de coronasluiting toch graag een cadeaukaart bemachtigen, stuur dan een mailtje naar info@tschouwke.nl met daarin uw gegevens en het door u gewenste bedrag. Dan zorgen wij dat deze z.s.m. bij u terecht komt.  

 

Saldo checken

    BIERPAKKETTEN

TWO PACK

TWO PACK

Deze twee speciaalbiertjes zijn leuk om cadeau te doen in combinatie met een giftcard; zo kan de ontvanger, als we weer open mogen, komen genieten van een limited biertje, een bierproeverij of een heerlijke lunch of diner.

Bestelformulier

SIX PACK

SIX PACK

Nu je geen speciaalbiertje meer bij ons mag komen drinken, brengen wij deze graag naar jou toe. Laat je verrassen door een zestal speciaalbieren uit ons bierassortiment. Geef je hem graag cadeau, dan pakken we m gewoon gezellig voor je in!

Bestelformulier

ADVENTKALENDER

ADVENTKALENDER

Tel de dagen af tot kerst met de lekkerste adventkalender van dit moment. Open elke dag, 24 dagen lang, een vakje om een nieuw speciaalbier te ontdekken. Deze ultieme bierervaring is leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen óf lekker zelf te houden.

Bestelformulier